Skip to main content
KaterKatten

Gnocchi

By 1 december 2021No Comments

Dit is Gnocchi! Hij is in de dierenkliniek geboren, niemand wist goed wat ze met hem en de rest van het restje moesten doen en ze verbleven 6 maanden in de kliniek. Het was soms eng maar ze raakten eraan gewend. Verhuizen naar het kattenopvanghuis was vreemd, maar ze hadden nu zoveel ruimte om te spelen.
Gnocchi is een grote en zachte kater, hij houdt van knuffels en wordt graag vastgehouden als een baby. Je kan hem oppakken en overal neerzetten. Hij heeft een groot pluizig roodbruin buikje, geschikt om te kietelen. Ook zit hij graag op schoot. Andere katten vindt hij leuk, hij slaapt meestal met een andere kat. Gnocchi speelt graag. Hij is groot voor zijn leeftijd.

Zijn FIV-FeLV-giardia test was negatief. Gnocchi is gecastreerd.

Voor dieren uit Griekenland gelden andere importregels. Vraagt u dit aan onze telefoondienstmedewerksters.

Geboortedatum: 02-04-2021
Herkomst: Attica

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op