Skip to main content
KaterKatten

Ben

By 1 december 2021No Comments

Ben werd eind juli gevonden in de haven van Piraeus. Mensen namen contact op met een organisatie en zeiden dat ze een klein katje hadden gezien dat ziek rondzwerft in de haven. Een man ging proberen het katje te vinden, maar helaas zag hij hem die nacht niet. Hij ging de volgende ochtend terug en slaagde erin hem te vangen en bracht hem naar een dierenarts in de buurt. De dierenarts stelde een diagnose van een hernia, maar omdat ze geen röntgenapparaat heeft stelde zij voor om hem naar een andere dierenarts te brengen zodat ze de exacte plaats en grootte van de hernia vast konden stellen. Ze stelde ook voor om het oog in de toekomst te verwijderen, Ben was op dat moment nog te jong voor die operatie. Onze collega’s namen Ben over en brachten hem naar een kliniek waar hij werd geopereerd aan zijn hernia. Ben verbleef enkele weken in de kliniek en ging daarna naar een gastgezin, daar verblijft hij nog.
Ben is een zeer vriendelijke kat naar mensen en katten toe. Hij zit vol energie, houdt van rennen, springen en spelen! Hij houdt ook van knuffelen maar zijn meest favoriete moment van de dag is als je tijd met hem doorbrengt om te spelen!
Wanneer Ben geopereerd wordt aan zijn oog zal hij ook gecastreerd word

Voor dieren uit Griekenland gelden andere importregels. Vraagt u dit aan onze telefoondienstmedewerksters.

Fiv -Felv-Fip bloedtest is negatief. Giardia test is ook negatief .

Geboortedatum: 01-06-2021
Herkomst: Attica

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op