Skip to main content
Groot reuHondenReu

Ragsu

By 23 november 2021No Comments

Het baasje van Ragsu kon hem wegens persoonlijke omstandigheden niet houden en zoekt een familie die van Ragsu houdt en voor hem kan zorgen. Ragsu is zeer gehoorzaam, maar heeft de neiging angstig te worden als hij te veel aandacht krijgt. In gezelschap van andere honden wordt hij wat levendiger om weg te gaan, maar is altijd bewust van waar je bent, hij verliest je niet uit het oog, wandelen door een stad met mensen, auto’s, lawaai…. Hij is een beetje bang.
Ragsu heeft een gemiddeld tot hoge energie. Tegenover mensen is hij in het begin wantrouwend, maar hij geeft snel zijn vertrouwen. Hij knuffelt en speelt graag, een aanhankelijke hond. Hij kan aan de lijn lopen, trekt af en toe nog wel. Hoe Ragsu met kinderen is, is niet bekend. Met de kat in huis schiet hij goed op, heeft respect voor de kat.

Ragsu is gecastreerd. Zijn gewicht is ca. 25 kg.

Geboortedatum: 28-02-2020 ( Geschat )
Herkomst: Granada

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op