Skip to main content

Lorka werd gered uit een militair kamp, zij had puppy’s die allen stierven aan Parvo. Ook dochter Doca werd dezelfde dag gered. Lorka is een rustige hond, vriendelijk tegen honden, katten en kippen. Ze is niet energiek, zij heeft een zacht karakter. Zij deelt haar voer tijdens het eten. Lorka heeft geen jachtinstinct. Ze loopt al mee aan de lijn. Na een bloedonderzoek bleek zij ehrlichia te hebben, hiertegen is zij behandeld. Lorka’s gewicht is ca. 18 kg, haar schofthoogte is ongeveer 49 cm. Zij is gesteriliseerd.

Voor honden uit Griekenland gelden andere importregels. Vraagt u hiervoor onze telefoondienstmedewerksters.

Geboortedatum: 01-10-2019 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op