Skip to main content

Doca werd samen met haar moeder gered uit een militairkamp. Doca is zeer rustig en vredelievend. Zij is vriendelijk tegen honden, katte en kippen. Zij is niet echt energiek of speels, springt niet tegen je op als ze je ziet. Een hond met een zacht karakter, maar beschermt wel haar voer tijdens het eten. Doca heeft geen jachtinstinct. Ze leert aan de lijn te lopen. Na een bloedonderzoek bleek zij ehrlichia te hebben, hiertegen is zij behandeld. Doca’s gewicht is ca. 14 kg. Zij is gesteriliseerd.

Voor honden uit Griekenland gelden andere importregels. Vraagt u hiervoor onze telefoondienstmedewerksters.

Geboortedatum: 01-06-2020 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op