Skip to main content

Picasso is een jong reutje. Hij is gevonden op een berg, van rechts naar links kijkend waar hij was , niet in staat om vooruit of achteruit te gaan maar stond geschokt stil . Toen onze collega’s hem naderden was hij een beetje bang en kwam niet in de buurt maar ze bogen praatten zachtjes tegen hem en konden hem oppakken. Picasso is een lieve hond, hij komt direct naar je toe als hij je ziet. Hij is actief en energiek, maar slaapt ook graag. Hij is niet erg speels. Picasso lijkt geen jachtinstinct te hebben. Hij beschermt zijn eten en blaft nog naar voor hem vreemden. Picasso is vriendelijk tegen mensen, honden en katten. Zijn gewicht is ca. 9 kg. Hij is gecastreerd.

Voor honden uit Griekenland gelden andere importregels. Vraagt u hiervoor onze telefoondienstmedewerksters.

Geboortedatum: 01-09-2019 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op