Skip to main content

Lady is een jonge hond. Ze werd achtergelaten in het dorp en werd geschept door een auto. Ze heeft veel tijd verloren op straat door om voedsel te vragen en met pijn in haar heupen. Ze liet zich makkelijk pakken. Lady werd geopereerd en het gaat nu heel goed met haar. Ze kan lopen en rennen als haar soortgenoten.
Lady is een goed uitziende hond, ze is vrolijk en liefdevol. Haar lichaam is atletisch en haar haren zijn zacht. Ze speelt graag met andere honden.
Haar gedrag tegenover honden en katten is erg goed, ongeacht geslacht of grootte. Ze deelt een kennel met andere honden en dat is geen probleem. Lady weet hoe ze aan de lijn moet lopen. Haar gedrag tegenover kinderen is ook heel goed. Lady verdient een nieuwe kans om gelukkig te zijn.

Lady is gesteriliseerd. Haar gewicht is ca. 10 kg.

Geboortedatum: 12-03-2020
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op