Skip to main content

Kayra is van de weg gered door de eigenaar van een kennel en aangezien onze collega’s weten dat de honden daar niet goed behandeld worden en omdat ze de kooi nooit verlaten, is Kayra nu in de shelter. Daar krijgt ze de verzorging die ze nodig heeft. Ze is een zeer goede en aanhankelijke hond, een beetje verlegen in het begin maar krijgt snel vertrouwen. Met andere honden, ongeacht geslacht is ze heel goed, ze houdt van wandelen en rennen. Ze had geen microchip, ze weten verder niets. Misschien was Kayra niet goed voor de jacht en is ze daarom achtergelaten. Aan de lijn loopt ze goed. Ze kan ook met kinderen opschieten, met katten is niet bekend. Kayra heeft een goed karakter. Het wordt kouder in het asiel, het zal fijn zijn dat ook voor haar bij een gezin een warme mand komt te staan.

Kayra is gesteriliseerd en weegt ca. 20 kg.

Geboortedatum: 12-06-2019
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op