Skip to main content
Groot reuHondenReu

Sharko

By 15 november 2021No Comments

De eigenaars van Sharko lieten hem twee jaar geleden in de steek. Sharko wilde terug, maar elke keer werd hij geschopt en achtergelaten met open wonden en bloed.
Verwaarloosd, met open wonden en aangevallen door roedels van zwerfhonden was hij op het randje van de dood. Het noodlot om iemands hond te zijn en zo op te groeien maakte dat hij niet in staat was zelf voedsel te vinden en te overleven. Iedereen sloeg Sharko, wie hem ook maar tegenkwam. Dit maakte hem zeer oplettend en ook terughoudend.
Hij is een grote jonge atletische hond (45 kilo) en in een geweldige vorm. En zijn karakter?
Geweldig! Hij is dol op ieder mens, maar hij is een beetje voorzichtig met grote honden. Bij een goede introductie zal het geen probleem zijn om met andere honden samen te leven.
Hij heeft een comfortabele plek nodig om te wonen, een grote tuin, verantwoordelijke en ervaren eigenaren. In ruil daarvoor krijgt u heel veel springkusjes, blijde kreetjes en liefdevolle momenten met Sharko.
Hij kan niet geplaatst worden bij katten, kippen en knaagdieren. Sharko is gecastreerd.

Geboortedatum: 01-07-2017
Herkomst: Berovo

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op