Skip to main content

Julliet werd met de hulp van de politie weggehaald bij een groep mensen, ze was mager en had veel parasieten. Ook ontbraken delen van haar vacht. Ze was bevallen en haar 3 pups werden ook gered. Julliet is een rustige hond, niet erg speels of actief. Ze slaapt graag in de zon. Soms speelt ze met andere honden, maar altijd rustig. Ze springt niet op tegen mensen. Ze is vriendelijk tegen mensen, honden en katten. Ze blaft niet vaak, vertoont ook geen jachtinstinct. Julliet is ca. 49 cm. hoog. Zij is gesteriliseerd.

Geboortedatum: 01-03-2021 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op