Skip to main content
HondenMiddelgroot teefTeef

Samantha

By 27 oktober 2021februari 23rd, 2022No Comments

Samantha werd vastgebonden in een fabriek dicht bij de luchthaven van Araxos door een arbeider die haar redde van de snelweg,  maar zijn werk eindigde daar en hij moest vertrekken. Hij wilde Samantha niet achterlaten, zo kwam zij bij onze collega in de shelter. Daar zit ze momenteel in een kennel alleen, ook  omdat ze niet wil deelnemen aan het spel van de andere honden.

Samantha vertoont geen jachtinstinct, blaft niet naar voor haar vreemde mensen. Zij is een rustige hond,  ze kan goed alleen zijn. Ze is onverschillig naar honden, katten en kippen. Samantha is niet speels, energiek of actief, ze springt niet op je als je in haar kennel komt, kijkt je recht in de ogen wachtend om geknuffeld te worden, houdt van rusten en kijken naar andere honden die spelen. Zij loopt al redelijk goed aan de lijn.

 

23-01-2011 Samantha deelt haar kennel met een reu en een teefje, dit gaat goed. Ze is niet erg speels, ze heeft graag haar rust. Hoewel de spelende honden haar niet storen, ze slaapt ……

Samantha is gezond en gesteriliseerd. Haar gewicht is ca. 30 kg. Haar hoogte is ongeveer 55 cm.

Geboortedatum: 01-10-2017 ( Geschat )

Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op