Skip to main content

Diego werd gered uit een strandtent waar hij onderdak had gevonden samen met teefje Klelia. Een paar klanten voerden hen maar de mees mensen stoorden zich aan hun aanwezigheid daar. Beide honden sliepen op het strand, gelukkig was het zomer.

Diego blijft bij een opvanggezin in Griekenland. Hij vertoont problemen met de achterhand, echter kan de dierenarts geen oorzaak vinden.

Diego heeft een rustig karakter. Hij is niet actief of energiek, houdt van het gezelschap van andere honden. Soms is hij bazig tegen reuen, maar alleen om hen uit te dagen. Diego is niet getest met katten, hij is vriendelijk tegen volwassenen en kinderen. Hij blaft zelden, eist niets en wacht geduldig tot zijn eten geserveerd wordt. Hij loopt goed mee aan de lijn. Diego is gecastreerd. Zijn hoogte is ca. 50 cm.

Geboortedatum: 01-10-2016 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op