Skip to main content
Groot teefHondenMastinTeef

Amanda

By 27 oktober 2021februari 15th, 2022No Comments

Amanda is heel vrolijk en rustig, lief, geweldig, geduldig met iedereen. Ook heel geduldig en goed met honden]. Op de foto’s van haar kun je zien dat ze met een losse lijn om haar nek loopt, ze volgt je altijd goed en rustig. Het is fijn om met haar te wandelen. Amanda is tederheid. Zij leeft samen met Custo en dit gaat heel goed. Onze collega’s hebben haar ook met andere honden kennis laten maken en ze is altijd heel braaf en kalm. Ook met de katten ter plekke ging het goed. Amanda heeft een lief thuis nodig om haar leven te beginnen.

Geboortedatum: 02-04-2020 ( Geschat )
Herkomst: Albacete

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op