Skip to main content
HondenKlein teefPodencoTeef

Lasi

By 20 oktober 2021mei 29th, 2022No Comments

Lasi werd in augustus uit een kennel gehaald en ze werd weer in de steek gelaten omdat ze een slechte jager zou zijn. Lasi is een verlegen hondje, maar beetje bij beetje krijgt ze meer zelfvertrouwen, dat is eigenlijk normaal in haar geval aangezien ze al sinds ze een pup was in een kooi heeft geleefd.
Met andere honden kan ze goed opschieten. Lasi heeft iemand nodig om haar te helpen vertrouwen te krijgen in mensen, aangezien ze een hard leven heeft gehad, niet wetend dat er ook goede mensen zijn.
Hoewel ze haar staart verbergt als je haar aait, vindt ze het wel fijn en ze houdt van wandelen en rennen. Lasi heeft een goed karakter en is een onderdanig hond. Ze heeft behoefte aan genegenheid en liefde, met kinderen kan ze het goed vinden. Lasi is zeer intelligent, ze leert snel. In de auto meegaan is ook geen probleem. Hoe zij met katten omgaat is niet bekend. Lasi is gesteriliseerd en weegt ca. 12 kg. Haar schofthoogte is ca. 42 cm.

Leeftijd: 20-07-2020 ( geschat )
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op