Skip to main content

Iris werd door haar eigenaar in het asiel achtergelaten, hij kon niet meer voor haar kan zorgen zoals hij aangaf. Iris zou vanaf dat zij een puppy was bij hem gewoond hebben. Zij is een gezellige en aanhankelijke hond, ze houdt van rennen en spelen. Haar karakter is erg goed, zowel met honden als met mensen, ze houdt van aangehaald worden en is gewend mee te gaan in de auto. Hoe Iris met katten omgaat is niet bekend. Met kinderen gaat het goed. Iris is gesteriliseerd. Haar schofthoogte is ca. 44 cm, gewicht is ongeveer 12 kg.

Leeftijd: 02-04-2018 ( geschat )
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op