Skip to main content

Een verwaarloosde buitenwijk van Athene waar de mensen uit de hoofdstad van Griekenland hun dieren achterlaten of wat ze maar willen, was de plek waar Mary en haar pups werden gevonden. Een vriendin van een collega van Zakynthos vertelde haar over Mary en de puppy’s. Zwangere Mary werd soms gevoerd door omwonenden, anderen joegen haar weg. Mary moest zich aanpassen aan de omgeving. Ze zocht een veilige plek om te bevallen, een autokerkhof. In die periode was het extreem heet in Athene en één puppy stierf. Toen onze collega dit hoorde en de dode pup zag wist zij dat ze Mary en haar puppy’s mee naar Zakynthos moest nemen.
Mary is een lieve hond, die goed voor haar puppy’s heeft gezorgd. Mary is een slimme hond, gezond en heeft een eigen thuis nodig. Zij weegt ca. 30 kg.

Leeftijd: 01-06-2011 ( geschat )
Herkomst: Zakynthos

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op