Skip to main content
GereserveerdHondenMiddelgroot reuReu

Dexter

By 19 oktober 2021november 9th, 2021No Comments

Dexter is een mix Breton-Braco. Hij is een kleine middelmaat, zijn gewicht is ca. 12 kg.
Een mevrouw wist Dexter te redden van de straat, zij kon hem niet hhouden en zocht hulp om hem naar een veilige plek te brengen. Zo kwam hij in de shelter. Hij is een actieve, speelse en aanhankelijke hond, hij houdt van wandelen en rennen. Dexter kan heel goed opschieten met andere honden, en hij houdt ervan om te spelen en bij hen te zijn. Met kinderen is hij heel goed en gezellig, met katten is onbekend. Dexter heeft behoefte aan genegenheid en liefde. Hij is zeer intelligent en hij leert zeer snel. In de auto meegaan is geen probleem. Hij is gecastreerd.

Leeftijd: 04-03-2020 ( geschat )
Herkomst: Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op