Skip to main content

Davor “leefde” onder een zeer moeilijke condities met een zeer slecht en wreed persoon. De redding heeft veel gekost, eindelijk kon hij gered worden. Hij heeft een wond waar die persoon verantwoordelijk voor is. De wond geneest heel goed en Davor herstelt heel snel.

Deze arme ziel heeft veel geleden voor hij werd gered, en in de kennel lijdt hij ook, hij moet die zo snel mogelijk achter zich laten. Davor verdient het om gelukkig te zijn. Hij is intelligent, gehoorzaam, wil behagen, is teder en leergierig. Hij heeft met een teefje in de shelter geleefd en dit ging heel goed. Wandelen met hem is een plezier. In Spanje heeft hij weinig kans op adoptie. Hij heeft onze hulp nodig om een thuis te vinden.
Zijn bloedtesten zijn negatief.

Leeftijd: 15-08-2013 ( geschat )
Herkomst: Albacete

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op