Skip to main content

Steve is blind vanaf zijn geboorte. Hij kan zich prima redden, maar het helpt om zijn broer Sherpa in de buurt te hebben als het kan, anders kunnen ze zich ook apart aanpassen. Ze zijn allebei geweldig. Ze leven samen.

Beiden waren geketend in een veld. Eindelijk konden ze gered worden. Steve en Sherpa zijn twee prachtige, gelukkige, intelligente, zeer liefdevolle broers. Het is altijd een feest om bij hen te zijn, het zijn enorme baby’s die in staat zijn om elke seconde tonnen vreugde te geven. Onschuldig, gevoelig en teder. Ze houden heel veel van elkaar en ze weten hoe ze goed moeten liefhebben en delen. Het zou prachtig zijn als ze samen een gezin vinden, dat ze nooit meer uit elkaar hoeven omdat ze elkaar zo goed aanvullen en begrijpen!

De bloedtesten zijn negatief.

 

Leeftijd: 01-08-2020 ( geschat )
Herkomst: Albacete

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op