Skip to main content

Sultan heeft dringend een thuis nodig vanwege zijn leeftijd en zijn verleden.
Zijn leven was verschrikkelijk, zijn hele leven was hij vastgeketend aan een korte ketting, altijd alleen in een veld … alleen wreedheid. Zonder enige zorg, zonder enig teken van genegenheid. Ondanks alles is hij één en al liefde en vriendelijkheid, heel goed met reuen, teven, katten en mensen, zijn gezicht zegt alles. Hij leeft nu samen met een teefje en dit gaat heel goed. De arme ziel is een senior en moet dringend een thuis vinden. Een vrijwilliger vond hem en kreeg hem na veel moeite mee, waarschijnlijk heeft hij geld gegeven om Sultan te bevrijden, zodat de man die hem aan de ketting hield hem zou meegeven. De bloedtesten van Sultan zijn negatief.

Leeftijd: 01-05-2008 ( geschat )
Herkomst: Albacete

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op