Skip to main content

Monti werd erg mager en zeer hongerig gevonden op een bergweg, helemaal alleen en angstig heen en weer rennend. Toen onze collega de auto stopte kwam hij dichtbij en ging liggen om geknuffeld te worden .
Monti is een tedere hond, smeekt om knuffels te krijgen. Hij is vriendelijk met alle honden, maar een beetje bazig naar reuen. Reageert de reu niet, dan stopt hij met hem te plagen. Monti is speels en energiek, daagt andere honden actief uit om met hem te gaan spelen. Hij springt op je als hij je ziet, trekt je aandacht door je te omhelzen met zijn poten, houdt ervan om je aan te raken. Monti is mensgericht.
Na controle bij de dierenarts bleek Monti hartworm te hebben, hij is klaar met de kuur en moet december 2021 nog een keer getest worden. Hij kan al redelijk wandelen aan de lijn. Hij blaft nog wel bij vreemde geluiden en mensen. Monti is gecastreerd.

Een actieve familie is ideaal voor Monti.

Leeftijd: 01-08-2019 (geschat)
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op