Skip to main content
KattenPoes

Lola

By 28 september 2021oktober 14th, 2021No Comments

Lola werd op straat gevonden, ze was nog een erg klein kitten, snotterig en ziek. Ook haar broertjes en zusjes hadden moeite om te overleven. Onze collega’s hebben het nestje opgevangen.
Lola kan een brutale dame zijn, zij houdt ervan om nieuwe dingen te onderzoeken en overal op en in te klimmen waar zij maar kan! Zij is erg zelfverzekerd en ontmoet graag nieuwe mensen, vooral als ze haar knuffelen. Ze is een beetje ondeugend, zij speelt graag met alles wat ze kan vinden. Soms zal zelfs je pen stelen om ermee te spelen! Lola houdt van knuffelen. Een schoot is heerlijk om op te zitten/liggen, ook is het een perfecte plek om een dutje te doen want dan voelt zij zich veilig en beschermd.
Lola is een actieve poes met veel energie. Spelen met andere katten is erg leuk. Haar zusje Hazie is haar beste vriendinnetje, ze zouden het geweldig vinden om samen een huisje te vinden! Ze slapen graag samen, eten samen, doen alles samen als het even kan!

FIV-FeLV-giardia testen zijn negatief. Lola wordt binnenkort gesteriliseerd.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op