Skip to main content
HondenKlein teefTeef

Giovanna

By 26 september 2021No Comments

Giovanna is gevonden op de berg naast een dorp waar de vorige dag nog drie honden vergiftigd werden. Zij is lief en vriendelijk voor kinderen, volwassenen, honden, katten en kippen. Giovanna is speels en actief, ze daagt graag andere honden uit om met haar te spelen . Ze laat haar eten opeten en wacht tot einde om te gaan eten. Giovanna geniet van gezelschap.

Bij voorkeur bij een sportieve familie met kinderen die van avontuur en buiten zijn houden. Giovanna is vrolijk, ze heeft geen jachtinstinct. Ze kan al redelijk goed aan de lijn lopen. Ze is gesteriliseerd.

Na een bloedtest bij de dierenarts werd hartworm geconstateerd, ze heeft de behandeling gehad.

Leeftijd: 01-10-2020 ( geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op