Skip to main content
KattenPoes

Tippy

By 25 september 2021No Comments

Tippy was een zwerver die helemaal alleen op straat leefde, een mevrouw merkte dat Tippy er slecht aan toe was. Zij had een grote wond en haar anus was verzakt. De mevrouw bracht haar naar de dierenarts en daar genas ze! Helaas kon de mevrouw niet meer voor haar zorgen, dus vroeg ze of onze collega’s haar wilden opvangen.

Tippy heeft helaas een medisch probleem, als zij gestrest raak of krijgt ander voer, verzakt haar anus. Zij is onlangs geopereerd om het te verhelpen, maar zij heeft een heel rustig huis nodig waar zij het enige dier is, om te voorkomen dat het weer gebeurt. Tippy heeft een streng dieet nodig. Zij is gesteriliseerd. Na haar FIV-FeLV-FIP-giardia testen bleek dat zij positief werd getest voor FIP ( 1/800 ).

Leeftijd: 01-05-2016 (geschat)
Herkomst: Athene

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op