Skip to main content
KaterKatten

Bifteki

By 25 september 2021No Comments

Bifteki werd gevonden als een kleine baby (bijna 1 maand oud) in een vuilnisbak door een dame die in Saronida woont. Zij hield hem en voedde hem op tot nu! Aangezien ze nog een paar katten en een hond heeft, heeft ze contact opgenomen met onze collega’s en gevraagd om hem op te nemen en een permanent thuis voor hem te vinden!

Bifteki is een zeer vriendelijke kat naar mensen en ook katten toe, aangezien hij zijn hele leven bij een kattenfamilie heeft gewoond. Hij speelt graag met speelgoed en zijn favoriet is een muis. Hij speelt ook graag met andere katten! Bifteki houdt van lekker eten en is dol op traktaties. Hij is erg aanhankelijk en knuffelig als hij je eenmaal leert kennen. In het begin heeft hij wat ruimte en tijd nodig, maar als je eenmaal zijn hart hebt veroverd, zal hij voor altijd van je houden. Hij houdt ervan om op bed onder de dekens te slapen en te knuffelen.

Bifteki kan bij kinderen, is gecastreerd en zijn Fiv -Felv-Fip testen zijn negatief, evenals zijn testen op Giardia.

Leeftijd: 01-05-2021 (geschat)
Herkomst: Attica

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op