Skip to main content
Groot reuHondenReu

Leo A

By 15 september 2021september 23rd, 2021No Comments

Leo heeft een heerlijk, positief karakter, hij is altijd blij, wil graag spelen en wandelen. Hij verblijft met een teefje in een kennel en dit gaat heel goed. Hij kan opschieten met mensen, honden en katten.

Een vrijwilliger ging op pad om een hond te redden die in een zeer afgelegen gebied zou zijn. In dit gebied worden honden erg slecht behandeld ( mishandeld ). Hij kon de hond die hij zocht niet vinden, maar vond de arme Leo slepend met een ketting waarmee zijn “baas” hem had vastgebonden. Het is de gewoonte in dat gebied  een hond vanaf hij/zij een puppy is zonder enig mededogen geketend achterblijft in een veld dat niets waard is, helemaal alleen. Ze kunnen, “met enig geluk” smerig water drinken. Water wordt heel zelden verschoond en het eten bestaat meestal uit oud en verschimmeld brood. Elke dag, elke week, elk jaar aan de ketting altijd buiten.

Leo had een soort touw verschillende keren rond zijn lichaam gebonden, en dit was aan een ketting gehaakt. Omdat dit hem als pup was aangedaan en hij al volwassen was, groeide het in de huid. Hij moet wel veel pijn hebben gehad.

Leo is helemaal hersteld. Hij heeft een zwaar leven gehad, en toch blij met en bij mensen. Hij verdient het om heel gelukkig te zijn, met zijn eigen familie.

 

Leeftijd: 01-07-2014 (geschat)
Herkomst: Albacete

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op