Skip to main content

Andra was heel erg smerig toen zij uit de perrera kwam, zij zat helemaal onder de olie. Het wassen liet ze gelaten over zich heenkomen. Zij had hartworm en moest hiertegen behandeld worden. Een mooie en lieve hond. Haar leeftijd wordt geschat op ca. zeven jaar.

 

Update Andra: Met Andra gaat het goed. Ze heeft gelukkig niet opnieuw een epilepsie aanval gehad, dus dat is goed nieuws. Ze is nog steeds verlegen, blijft het liefst wat op de achtergrond.

 

Update
Andra heeft na die ene epilepsie aanval van onlangs geen nieuwe aanvallen gehad. Verder gaat het nog zo’n beetje hetzelfde met haar. Ze houdt zich altijd een beetje op de achtergrond, is lief en rustig, ligt graag buiten.

Herkomst: Spanje

 

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/
Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op