Skip to main content
Dier in de schijnwerperGroot teefHondenMastinTeef

Andra

By 15 september 2021september 30th, 2022No Comments

Andra is sinds 6 augustus in Nederland. Zij verblijft bij een opvanggezin op een woonboerderij waar ze het helemaal naar haar zin heeft. In Spanje beschreven ze haar als erg op zichzelf en zij zou geen contact met andere honden zoeken. Hier daagt ze de andere honden uit tot spelen (met een ruwharige zwarte galgo reu als favoriet), waakt met ze als ze iets horen en zoekt wel degelijk contact met mens en dier. Eten doet ze heel graag en als er lekkers wordt uitgedeeld is ze er ook als de kippen bij. Andra is overdag graag buiten. Ze zoekt een plek op om te slapen en/of de boel in de gaten te houden. Andra is een ontzettende lieve, speelse, relatief kleine mastina (schofthoogte 60 cm). Andra zou erg gelukkig worden van een zeer ruime tuin (of erf) die ze mag bewaken samen met een hondenvriendje. Meerdere hondenvriendjes mag natuurlijk ook. Ze leeft in het opvanggezin zonder problemen samen met 8 andere honden. Als haar nieuwe hondenvriendje ook een mastin(kruising) is dan kan ze haar geluk helemaal niet op. In het opvanggezin zijn geen katten aanwezig dus het is niet bekend hoe ze daarop reageert.

 

In het begin van 2022 heeft Andra in Spanje  een epileptische aanval gehad, sinds die tijd niet meer. Ter voorkoming krijgt Andra nu het medeicijn Phenoral.

Andra was heel erg smerig toen zij uit de perrera kwam, zij zat helemaal onder de olie. Het wassen liet ze gelaten over zich heenkomen. Zij had hartworm en moest hiertegen behandeld worden. Een mooie en lieve hond.

 

Geboortedatum: 26-02-2015

Herkomst: Spanje  nu in Nederland

 

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op