Skip to main content

Arme Valerio is absoluut in nood, hij verliest zijn gezichtsvermogen. Het zitten in een kennel maakt het er ook niet beter op, hij lijdt. In Spanje is echt geen hoop voor hem. Iemand in Nederland of België moet hem toch willen adopteren?
De oorzaak van Valerio’s gezichtsverlies is auto-immuun keratitis. Behandeling met dagelijkse druppels schijnt niet zo duur te zijn. Het licht in Spanje is veel te hard voor hem.
Valerio is achtergelaten, vastgebonden aan een boom, alsof het een oud meubelstuk was. Het was in de buurt van het asiel toen er niemand was, hij moet daar vele uren doodsbang zijn geweest, alleen en verlaten. Hij heeft veel geleden, maar na verloop van tijd begreep hij dat het leven hem een gouden kans geeft om de juiste familie voor hem te vinden, een familie die van hem houdt, hem respecteert, van hem houdt en voor hem zorgt. Hij houdt er ook van om te gaan wandelen en nieuwe avonturen te ontdekken. Toch lijdt hij zo erg in een kennel in het asiel, is erg ongelukkig in het asiel en heeft een gezin nodig. Je verveelt je nooit met hem. Valerio is een schat, vrolijk, grappig, aanhankelijk en zeer intelligent. Hij houdt van eten. Omdat Valerio slecht ziet is het beter hem niet in een gezin te plaatsen waar kinderen zijn.
Zijn bloedtesten zijn negatief.

Geboortedatum: 01-11-2014
Herkomst: Albacete

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op