Skip to main content
HondenTeef

Tina

By 25 augustus 2021september 7th, 2021No Comments

Tina werd door haar eigenaar in het asiel achtergelaten, ze is een zeer goede, vrolijke en aanhankelijke hond. Haar eigenaar liet haar de hele dag op straat laten lopen, dit omdat hij geen tijd voor haar had. Tina is een evenwichtige en sociale hond, haar karakter is goed. Zij kan met honden goed opschieten, ze is onderdanig. Hoe Tina met katten is, is onbekend. Met kinderen is ze sociaal. Tina is intelligent en leergierig. In de auto meegaan is geen probleem. Ze is gesteriliseerd. Haar schofthoogte is ca. 47 cm.

Geboortedatum: 01-06-2018 ( Geschat )
Herkomst: La Solana

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op