Skip to main content
HondenMiddelgroot reuReu

Totti

By 22 augustus 2021september 7th, 2021No Comments

Totti werd door zijn eigenaar achtergelaten in de kennel, maar hij kon haar niet houden. Totti is gewoon een puppy die gezelschap wil om te spelen, te rennen en te wandelen. Hij is heel aanhankelijk. Totti heeft een thuis nodig waar hij gelukkig kan opgroeien. In de kennel is het erg warm en hij heeft het erg slecht. Dit is geen plek voor een jonge hond om op te groeien Zoals alle puppy’s is hij erg actief en speels. Met kinderen is hij erg goed en sociaal en met andere honden kan hij ook erg goed omgaan. Katten vindt hij niet erg interessant. In de auto meegaan is geen probleem. Totti heeft een goed karakter, loopt mee aan de lijn. Hij is intelligent en leergierig. Totti is gecastreerd. Waarschijnlijk is Totti een Brak-Pointer mix.

Geboortedatum: 15-02-2021 ( Geschat )
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op