Skip to main content
HondenKlein teefTeef

Vilma

By 12 augustus 2021september 7th, 2021No Comments

Vilma werd gered van een groep mensen met behulp van de politie. Zij is een heel vriendelijke hond tegen mensen ( groot en klein ) en honden, zij blaft naar katten. Vilma gaat mee wandelen aan de riem. Zij is wel speels, maar niet echt actief. Ze houdt van het gezelschap van andere honden. Zij vindt het niet erg haar eten te delen. Het zal fijn zijn als Vilma in een gezin komt waar al een hond is. Zij is gesteriliseerd. Schofthoogte ca. 35 cm, gewicht ongeveer 9 kg.

Geboortedatum: 15-04-2019 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op