Skip to main content
GereserveerdHondenKlein teefTeef

Isabelle

By 5 augustus 2021november 9th, 2021No Comments

Isabelle is een nog jonge hond, zij is vriendelijk, lief en ook vrij rustig. Ze gaat graag mee met lange wandelingen, maar zij is niet een hond met een hoge energie. Ze beschermt nog wel haar voer tijdens het eten. Ze kan omgaan met honden, katten en kippen.

Isabelle werd gevonden in een klein huis met pups en een reutje. De pups en de reu moeten nog opgehaald worden, het was belangrijk dat eerst Isabelle gesteriliseerd zou worden voor ze weer zwanger zou worden. De reu is ( nog ) te bang om zich te laten pakken, de pups hebben de eerste vaccinaties gehad.

Schofthoogte ca. 32 cm. Zij weegt ongeveer 9 kg.

 

Geboortedatum: 01-09-2020 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op