Skip to main content
HondenMiddelgroot teefTeef

Thelma

By 3 augustus 2021september 7th, 2021No Comments

Thelma werd samen met Louize , waarschijnlijk haar dochter, gevonden op een kerkhof. Beiden waren op zoek naar gezelschap en volgden mensen. Alsof ze smeekten hen mee te nemen, maar niemand was geïnteresseerd. Op dat kerkhof werden in het verleden zwerfhonden en -katten vergiftigd, het is goed dat ze gered zijn. Thelma is kalm en vredelievend, vriendelijk tegen honden, katten, kippen. Zij is niet energiek of speels, niet echt nieuwsgierig naar alles om haar heen. Ze slaapt liever dan nieuwe dingen ontdekken, beschermt wel haar voer tijdens het eten.
Thelma wandelt mee aan de lijn, ze trekt niet. Opspringen doet ze ook niet. Zij is gesteriliseerd.

Leeftijd: 15-06-2017 ( geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op