Skip to main content
Groot reuHondenReu

Rex

By 3 augustus 2021september 7th, 2021No Comments

Rex werd gevonden in de bergen terwijl hij naar eten zocht. Toen Rex onze collega zag begon hij naar haar toe rennen, alsof hij haar kende. Hij is niet bang, trekt niet aan de lijn en blaft zelden. Rex wende heel snel aan zijn nieuwe omgeving. Hij is speels en energiek. Een lieve hond tegenover mensen ( groot en klein ), honden, katten en kippen. Zijn schofthoogte is ca 59 cm, gewicht ongeveer 28 kg. Rex is gecastreerd. Zijn bloedtesten zijn negatief.

 

Leeftijd: 15-01-2020 ( geschat )
Herkomst: Patras

:

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op