Skip to main content
HondenMiddelgroot teefTeef

Louize

By 3 augustus 2021september 7th, 2021No Comments

Louize werd samen met Thelma, waarvan ze aannemen dat zij haar moeder is, gevonden op een kerkhof. Beiden waren op zoek naar gezelschap en volgden mensen. Alsof ze smeekten hen mee te nemen, maar niemand was geïnteresseerd in hen. Op dat kerkhof werden in het verleden zwerfhonden en -katten vergiftigd, het is goed dat ze gered zijn. Louize is speels, maar niet echt energiek. Spelen doet ze ook op een rustige manier. Ze is graag in het gezelschap van andere honden, liever dan alleen te zijn. Louize is vriendelijk tegen katten en kippen. Ze ontdekt graag nieuwe dingen, beschermt wel haar voer tijdens het eten.
Louize wandelt mee aan de lijn, ze trekt niet en springt niet tegen je op. Zij is gesteriliseerd.

Leeftijd: 15-05-2018 ( geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op