Skip to main content
HondenMiddelgroot teefTeef

Frida

By 30 juli 2021september 7th, 2021No Comments

Frida werd gevonden in een kleine smerige kooi die toebehoorde aan een oude vrouw die haar en Frodo gevangen hield. Frida had vaak geen water, soms was vuil water uit een emmer vol plastic zakken en at alleen bedorven stukjes brood en dan ook nog niet elke dag .

Frida is erg vriendelijk tegen mensen, weet echter nog niet precies hoe zij zich moet gedragen tegenover andere honden omdat ze van puppy af aan alleen in de kooi zat. Het zal voor haar beter zijn om “alleenhond” te zijn. Zij kan niet goed omgaan met katten en kippen. Van mensen vraagt ze aangehaald te worden, ze wacht geduldig om geknuffeld te worden.

Het wandelen is nog wennen voor haar, ze trekt nog aan de lijn en blaft naar voor haar vreemde honden. Ook beschermt ze nog haar eten, ze eet meer dan andere honden, alsof ze nog nooit gegeten heeft. Gezien haar verleden is dit niet vreemd. Frida zal een thuis moeten krijgen bij ervaren mensen, een huis met tuin zal ideaal zijn. Rennen vindt ze leuk.

Frida is gesteriliseerd. Haar bloedtesten waren negatief. Haar gewicht is ongeveer 25 kg.

Geboortedatum: 01-10-2018 ( geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op