Skip to main content
KaterPechvogel

Barbas

By 30 juli 2021september 7th, 2021No Comments

Barbas is één van de katten die dringend een thuis nodig heeft. Hij verblijft al heel lang in de shelter, daar is er geen hoop voor hem.
Het is zo moeilijk om te zien dat arme Barbas al jaren en jaren vergeten wordt. Het zal verschrikkelijk zijn als Barbas zijn verdere leven in het asiel moet, het is te hard als een kat sterft zonder de warmte en liefde van een thuis te kennen.

Barbas verdient het om de warmte en liefde van een lieve familie te kennen. Bij u/jou?

Hij kwam als kitten in de shelter met zijn broertjes en zusje. Alleen hij is achtergebleven, wacht nog steeds op een thuis.

Barbas kan heel goed opschieten met andere katten. Hij is in het begin een beetje schuw, met paté kun je hem lokken en aanraken. Barbas waardeert wel het gezelschap, maar hij laat zich niet goed pakken door mensen.

Barbas is FeLV ( katten leukemie ). Hij kan leven met andere positieve katten. FeLV is niet besmettelijk voor mensen of honden.

Geboortedatum: 06-04-2016 ( geschat )
Herkomst: Albacete

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op