Skip to main content
HondenMiddelgroot reuPechvogelReu

Casper

By 29 juli 2021september 13th, 2021No Comments

Casper verblijft al meer dan 5 jaar in de shelter en nog nooit heeft iemand belangstelling voor hem gehad! Er zal toch wel hoop voor hem zijn? Hij heeft een familie nodig die van hem houdt en een veilig gevoel geeft.

Casper heeft een vreselijk leven achter de rug, samen met twee andere honden gered uit een onherbergzaam en gevaarlijk oord waar het heel moeilijk overleven is. Vroeger kregen ze niets goeds van mensen. Nu, langzaam leert hij zich te ontspannen. Als iemand Casper een kans geeft zal dit zo ontzettend fijn zijn. Volgens onze collega’s is Casper pure liefde, een hond die dringend een thuis nodig heeft.

Vijf jaar geleden was hij erg bang. Casper heeft iemand nodig met veel geduld, in een rustige omgeving,  om hem te helpen zijn angst voor mensen te overwinnen. Diegene zal de nobele en liefdevolle kant van hem te ontdekken. Na een tijdje is het onze collega’s gelukt om hem uit de hand te laten eten.

Een huis met een tuin is ideaal voor Casper. Hij heeft iemand nodig die hem leert dat het mogelijk is om gelukkig te zijn.

Geboortedatum: 15-04-2014 ( geschat )
Herkomst: Albacete

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op