Skip to main content
GereserveerdHondenMiddelgroot reuReu

Hionis

By 27 juli 2021september 17th, 2021No Comments

Prachtige Hionis moest weg van en bij zijn gezin. Ze wilden hem “gewoon” niet meer. Hionis is een rustige, lieve hond. Niet veeleisend, wordt graag aangehaald. Hij is vriendelijk tegenover mensen ( groot en klein ), honden, katten en kippen. Hionis geeft er de voorkeur aan bij een rustige familie te wonen. Zijn bloedtesten wezen uit dat hij gezond is. Hij kan aan de lijn lopen, laat zich eigenlijk nooit horen. Hionis is gecastreerd. Zijn schofthoogte is ca. 52 m, gewicht ongeveer 18 kg.

Hionis is gereserveerd voor adoptie.

Geboortedatum: 01-05-2020 ( geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op