Skip to main content
HondenMiddelgroot reuReu

Vegueto

By 21 juli 2021september 7th, 2021No Comments

Vegueto is een leuke jonge hond, hij speelt graag met andere honden en met mensen, hij blaft meestal niet veel. Hij is graag bij mensen, als het kan krult hij zich op de bank op en als er geen plaats is gaat hij op de grond liggen. Als het maar in de buurt van mensen is. Vegueto kan goed overweg met alle soorten honden of ze nu groot of klein zijn, hij is heel slim en gehoorzaam. Het enige wat niet goed gaat is wanneer andere honden zijn eten afpakken maar hij terechtgewezen en gehoorzaamt meteen. Hij wordt graag aangehaald. Hoewel hij een slecht pootje heeft is dit geen probleem voor hem, hij heeft zich perfect aangepast, hij springt rent en speelt.

Vegueto is gered van de straat, hij had een eigenaar die toen hij opgroeide niet voor hem zorgde. De arme hond zwierf rond op straat en kwam altijd weer aan de deur van de boerderij van zijn eigenaar terecht, maar die besteedde geen aandacht aan hem. De eigenaar mishandelde hem toen hij heel klein was en brak zijn dijbeen en bracht hem nooit naar de dierenarts, zodat hij met zijn been sleepte tot zijn botten vanzelf aan elkaar gingen zitten. Daardoor is nu zijn rechterachterpoot korter dan zijn linker en is hij kreupel. Hij is naar de dierenarts gebracht en die heeft hem beoordeeld en gezegd dat het mogelijk zou zijn het pootje te verlengen, maar dat dit helemaal niet betrouwbaar zou zijn. Vegueto kan dan zijn pootje verliezen. Een operatie werd afgeraden door de dierenarts, voor Vegueto is het iets normaals om kreupel te zijn. Zijn kreupele pootje weerhoudt hem er niet van te springen, te rennen en te spelen.

Vegueto is een aanhankelijke, speelse, gehoorzame en zeer slimme hond met een verlangen om gelukkig te zijn met een gezin dat van hem houdt zoals hij is. Kinderen vindt hij leuk. Hoe hij met katten is weten de collega’s niet.

Vegueto is gecastreerd. Zijn schofthoogte is ca. 56 cm., zijn gewicht ongeveer 18 kg.

 

Herkomst: Granada
Geboortedatum : 01-07-2020 ( geschat )

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op