Skip to main content

Dit is Billy. Iedereen kent hem, hij heeft vele jaren in de stad gewoond. Collega’s van ons gaven hem altijd te eten en knuffelden et hem als ze in de stad waren. Billy begon echt van ze te houden. Langzaam zagen ze dat Billy er slechter uit ging zien, zijn haar was een super klit. De vrijwilligers gingen bij hem zitten en probeerden Billy te verzorgen terwijl ze hem lekker eten gaven. Na verloop van tijd ging het slechter met hem en besloten ze hem in huis te nemen.

Billy is blij om binnen en veilig te zijn. Hij probeert het door zo hard en luid te mogelijk te spinnen, dat je hem van mijlenver kunt horen! Hij lacht ook altijd, hij heeft een schattig pluizig gezichtje en hij is altijd blij om je te zien. Hij houdt van slapen, hij is de koning van de slaap! Banken zijn het beste, bedden zijn nog beter, overal zacht en hij is de gelukkigste kater.

Billy heeft FIV, maar dat heeft geen invloed op hem en hij laat zich niet tegenhouden om zijn beste leven te leiden!
Hij houdt zoveel van eten dat hij gulzig kan zijn. Het duurde even voor hij doorhad dat mensen hem niet alleen liefde wilden geven, het leven was zwaar op straat. Nu vertrouwt hij mensen, hij vindt ze de beste, hij zal miauwen voor aandacht en je overal volgen.
Samen films kijken, knus tegen elkaar aan in een dekentje is zijn favoriet.
Het enige wat hij nu wil is een rustig, liefdevol huis vol met mensen die hij zal aanbidden, zou jij dat kunnen zijn?

Billy is gecastreerd. Hij is getest op FIV-FeLV-giardia en positief getest op FIV.

 

Herkomst: Athene
Geboortedatum : 01-06-2014 ( geschat )

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op