Skip to main content

Dit is Mr Kipling! Hij werd op straat gevonden in Kalyvia, heel erg ziek. Hij kon nauwelijks ademen door een infectie aan zijn luchtwegen, ook was hij smerig en was zijn vacht gevilt. Mr Kipling wilde niet eten, ook al was hij erg mager, maar nog steeds was hij vriendelijk tegen mensen! Ze hebben hem gewoon opgepakt en in een reismandje gestopt, hij liet het allemaal toe. Gelukkig is hij gevonden, hij zou het niet overleefd zonder hulp.

Mr Kipling is een grote vriendelijke, mooie kater! Hij houdt van knuffelen, rent naar je toe om aangehaald te worden.

Hij praat tegen je wanneer hij geaaid wil worden en ligt graag op schoot. Zachte dekens zijn voor Mr Kipling het allerlekkerst, de gezelligste plekjes met de zachtste, pluizigste, dekens is waar je hem zult vinden. In de zon liggen is ook een favoriet.
Het liefst is Mr Kipling enige kat zijn, hij houdt van aandacht en zou jaloers kunnen worden als hij andere katten aangehaald ziet worden.
Mr Kipling is gecastreerd. Hij is getest op FIV-FeLV-giardia en positief getest op FIV.

Leeftijd: 01-05-2016 ( geschat )
Herkomst: Athene

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op