Skip to main content

Conan dook op een avond in mei op terwijl onze collega aan het werk was. Hij kwam meteen naar haar toe en ook naar kinderen die een huis uitkwamen.

De collega’s hebben geen fysieke shelter meer en tijdens werktijden kon niemand iets doen. De volgende dag liet hij zich niet zien, de zondag erna kwam bericht dat hij weer was gezien. Maandagochtend kwam onze collega erachter dat de gemeente Conan op had gehaald en ondergebracht in de gemeentelijke kennels.

Na 4 dagen zou hij naar de perrera van Lucena gebracht worden, dit betekende weinig goeds voor Conan. Er is alles aan gedaan om hem uit de kennel te halen en hij verblijft nu in een betaalde opvang, € 90.00 p/m.

Conan is een superlieve hond. Hij negeert katten compleet, kan goed overweg met honden en ook met kinderen. Hij weegt ongeveer 47 kilo. Hij is gezond, de bloedtesten zijn negatief. Hij moet nog gecastreerd worden.

Geboortedatum: 01-12-2017 ( Geschat )
Herkomst: Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op