Skip to main content
HondenMiddelgroot reuReu

Coffee

By 14 juni 2021september 13th, 2021No Comments

Coffee en Mpoumpou zijn pups van Loulouka . Hun verhaal is het verhaal van een redding door een jong meisje. Zij woont in een dorp op Zakynthos, waar de meeste jagers zijn. Loulouka was de jachthond van haar oom, maar blijkbaar was de hond niet zo goed voor de job! Dit meisje heeft uiteindelijk Loulouka gered van haar executie … een hoogzwangere hond. Het meisje hield Loulouka en haar puppy’s veilig bij haar thuis, maar ze houdt ze in kennels. Het meisje is bang voor hun leven omdat dorpsmensen klagen over het lawaai! Zo nam ze contact met onze collega’s op en zij vinden dat zij hun best moeten doen om deze kleine, mooie familie te helpen door mensen te vinden, via DZG, die van hen houden en voor hen zorgen.

Coffee weegt ca. 10 kg. Hij is vriendelijk tegen iedereen, houdt erg van spelen en wandelen. Coffee is gecastreerd.

Geboortedatum: 01-05-2020 ( geschat )
Herkomst : Zakynthos

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op