Skip to main content
Groot teefHonden

Meiki

By 30 mei 2021No Comments

Meiki doet het goed bij haar opvanggezin. Ze speelt graag met de andere honden in het gezin. Ze spreekt de hondentaal goed, ook andere honden buiten vindt ze leuk. Ze luistert al goed, loopt rustig mee aan de lijn en gaat graag mee in de auto. Bij de dierenarts gedraagt ze zich voorbeeldig en kijkt alles om haar heen graag een beetje rustig aan. Kinderen vindt ze ook leuk, ze speelt graag en rent dan graag achter een tennisbal aan. Meiki is gesteriliseerd.

Meiki is een (mix) Griekse Herder.

Geboortedatum: 26-05-2020 ( Geschat )
Herkomst: Athene, nu in Nederland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op