Skip to main content

Maya was aan het ronddwalen in de drukste straat van Zakynthos, ze ging auto’s achterna en was op zoek naar eten bij de supermarkt. Veel mensen stuurden onze collega’s berichten dat ze haar op verschillende plekken van deze drukke weg zagen. Ze moest gered worden, want het was te gevaarlijk voor haar om daar te blijven.
De collega’s hebben haar naar de dierenarts gebracht, ze had geen halsband en ook geen microchip, ze konden niet geloven dat iemand haar in de steek had gelaten. Maya is gezond, schattig, mooi en nu gesteriliseerd. Zij heeft een heel goed karakter, is sociaal en kan prima met andere honden en ook me katten en kittens omgaan.

Geboortedatum: 01-12-2018 ( Geschat )
Herkomst: Zakynthos

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op