Skip to main content

Artemis en Athos werden door hun eigenaar naar de perrera gebracht, het was bijna het einde van het jachtseizoen, ze zullen “niet goed genoeg” geweest zijn bij de jacht. In de perrera wacht elke hond hetzelfde lot, komt niemand binnen een aantal weken om hen te adopteren, dan zullen ze gedood worden. Artemis en Athos werden door ons gereserveerd om uit de perrera gehaald te worden zodra dit was toegestaan. Beiden werden ondergebracht bij een bevriend en goed pension, tegen betaling. Daar lopen ze vrij rond met andere honden. Dit gaat goed. Artemis is iets vrijer dan lotgenoot Athos. Ook Artemis zoekt en verdient een thuis.

Artemis is een grote lieve vrolijke hond, gaat goed met de andere honden en is de grote steun en toeverlaat van Athos.

Wie geeft deze prachtige Galgo een kans op een thuis? Artemis is gecastreerd.

Herkomst: Spanje
Geboortedatum: 14-04-2017 (geschat)

 

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op