Skip to main content
HondenIn het buitenland reu

Artemis (Zakynthos)

By 30 mei 2021juli 14th, 2021No Comments

Een jonge hond werd in 2020 gevonden door toeristen in de bergen van Zakynthos. De mensen die haar zagen, ook al waren ze op vakantie, aarzelden niet en namen haar mee. Ze stopten bij het eestvolgende dorp, daar probeerden ze contact op te nemen met een organisatie. Ze vonden onze collega’s en zij namen Artemis direct op. Op één van de foto’s kun je de halsband om haar nek zien met een bel. Artemis was waarschijnlijk bedoeld om te leven als een “handig hulpmiddel” voor haar baas. Ze had duidelijk ondergewicht en was erg bang. Artemis werd ondergebracht in een opvanggezin en daar heeft ze geleerd mensen te vertrouwen, al heeft ze hier wel tijd voor nodig gehad. Inmiddels is Artemis gesteriliseerd. Ze is nog steeds een beetje terughoudend, daarom zal zij in een nieuw gezin ook de tijd en het geduld moeten krijgen dat ze verdient. Artemis kan prima omgaan met katten en honden. Haar bloedtesten waren negatief.

Geboortedatum: 10-06-2019 ( Geschat )

Herkomst: Zakynthos

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op