Skip to main content
GereserveerdHondenKlein teefTeef

Maura

By 28 mei 2021september 17th, 2021No Comments

Maura werd samen met Ariel en Ayla naar een perrera gebracht. Wij weten allemaal dat het een erg slechte plek is om daar te belanden. Maura is één van de honden die uit de perrera is gehaald om een betere toekomst te krijgen. Inmiddels verblijft ze in het pension, zij krijgt daar een goede en liefdevolle verzorging. Ze kan spelen en rennen en went aan de nieuwe omgeving. Maura’s leeftijd wordt geschat tussen de 2-4 jaar. Zij is gesteriliseerd. Wie geeft haar een thuis?

 

Maura is gereserveerd voor adoptie.

Geboortedatum: 01-06-2017 ( geschat )
Herkomst:
Huelva

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op