Skip to main content

Dierenhulp zonder Grenzen heeft honden uit de perrera, Lot was één van de eerste drie honden die gereed zijn en een veilig thuis nodig heeft en wil hebben. Na quarantaine is ook zij naar de dierenarts gebracht om de vaccinaties te krijgen en een bloedtest. De bloedtest was negatief. Lot kan nu geadopteerd worden. In het begin was zij bang in het pension, we weten natuurlijk niet wat haar is overkomen voor zij gered is. Nu is ze gewend en meer ontspannen, niet meer bang. Lot weegt ca. 10 kg.

Geboortedatum: 07-07-2020 ( Geschat )

Ras: onbekend
Leeftijd: 07-07-2020 ( Geschat )
Herkomst: Huelva

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op